Skip to main content

Over ons

Alle specialismes voor tuinontwerp en -aanleg

De aanleg van een tuin waarbij aan álles is gedacht. En waarbij je kunt rekenen op persoonlijk en eerlijk advies. Die belofte doen we je bij Verstegen tuinen in Uden. Met een vast team van grondwerkers, stratenmakers en hoveniers hebben we alle specialismes in huis. Zo verzorgen we de hele tuinaanleg van ontwerp tot beplanting.

Hoveniers- en grondwerk: een gouden combinatie

Al jaren zit Randy Verstegen – eigenaar van Verstegen Tuinen & Grondwerk – in het vak. Eerst vooral in de grondwerken; later kwam daar het hovenierswerk bij. Met die gouden combinatie van specialismes en ons team van vakmensen vervullen we al jouw tuinwensen. Of je nu een stadstuin, een landelijke tuin of een compleet park wilt laten aanleggen. En of je nu zelf al een tekening hebt van jouw ideale tuin of deze door ons wilt laten ontwerpen. Inspiratie nodig?

Bekijk ons portfolio

Plan op maat voor elke tuin

Persoonlijk contact: dat vinden we belangrijk. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek brengen we jouw wensen in kaart. Als je wilt, gaan we met je mee naar het tuincentrum om je over tegels en stenen te adviseren. Of bezoeken we samen een kwekerij om bomen uit te kiezen. Lintje erom en klaar! En mogen we starten met het project? Dan zorgen we dat alles tot in de puntjes is voorbereid en houden we je goed op de hoogte van het proces. Ervaar het zelf!

Neem contact met ons op